Tradicija

Tradicija družinskega podjetja Gradnje Marguč sega v leto 1976, ko so začeli opravljati storitve gradbene mehanizacije z enim strojem. Administracija, vzdrževanje strojev in vse kar je spadalo v delo podjetja je takrat potekalo kar v kletnih prostorih hiše. Posel in strojni park se je počasi a vztrajno širil in tako je leta 1998 nastal nov poslovno servisni objekt.

Leta 2003 po upokojitvi očeta, ki je začel z dejavnostjo, je njegov sin Aleksander Marguč odprl podjetje Gradnje Marguč ter tako nadaljeval tradicijo očetovega podjetja. Podjetje se je takrat začelo ukvarjati tudi z nizkimi gradnjami in nato že leta 2005 pridobilo okoljevarstveno dovoljenje za predelavo gradbenih odpadkov. Leta 2008 po pridobitvi delnega financiranja iz sredstev Evropskih skladov se je postavila sodobna betonarna. Konec leta 2009 se je s pomočjo sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada investiralo tudi v nakup mobilne drobilne naprave za recikliranje gradbenih odpadkov.

Tudi danes so vsi družinski člani pri razvoju podjetja aktivno vpleteni in znajo prisluhniti željam tako zasebnih strank kot podjetjem.


PODJETJE          NAŠA VODSTVENA EKIPA        LOKACIJA           KONTAKT
aleksandermargu2b2ok.jpg

O nas

40-letna tradicija, sodobna tehnologija, uvedba novih proizvodnih programov, sodoben vozni park, prilagodljivost... 
Preberi več ...

Kontakt

GMI d.o.o.   
Zgornja Pristava 4A, 3210 Sl.Konjice

TEL: 03 759 12 10   
GSM: 031 629 529
gmi@gradnjemarguc.si

Ostali kontakti ...